leuHoroscop Urania Leu 20-26 februarie 2016
Dacă n-are somn, în timpul nopții de 20 februarie, până în preajma orei 4:18′, Leul ar fi bine să se destină, să citească ceva distractiv, să privească un film la TV dar să nu se lase pradă ideilor. Dialectica acestei nopți nu-l avantajează.
Apoi, în restul zilelor de 20, 21 și 22 februarie (până la ora 13:25′), el poate să-și desfășoare viața în mod profitabil pentru că va fi în formă fizică și psihică. Pe unii dintre nativi îi poate bate gândul să facă ceva schimbări în viața lor. În relațiile cu rudele nu, deși acestea îl stingheresc sau îl obosesc.
În relațiile conjugale, da. Motorul principal al unor decizii, pe acest sector de viață, ține de plictis, de dorința de noutate, de cheful de a face și altceva cu viața lor, decât au făcut până în prezent. Să se certe cu consoarta e soluția cea mai simplă.
Dar Leul vrea altceva, ceva spectaculos mai ales că, în concepția lui, cel/a de alături nu merită osteneala. Osteneala merită doar el și propriul lui confort. Așa că schimbările luate în calcul privesc binele doar pentru sufletul lui.În planul proceselor, pot apărea surprize de la martori, din declarațiile altora, din pledoariile sau intervențiile unor factori colaterali. Acestea nu implică riscuri; uneori, chiar, ele pot imprima un curs favorabil evenimentelor dar, de cele mai multe ori, vor impune o schimbare de atitudine și de tactică, de la un moment la altul.
Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, nativii pot avea obișnuitele probleme materiale, mai ales din categoria celor care provocate de oameni și/sau instituții, în varii relații personale sau oficiale.
Pe 25 și 26 februarie, Leii vor contrazice pe toată lumea dar se vor contrazice, în focul argumentelor, chiar pe ei înșiși, drept care, cu ei, în această perioadă, nu se va putea ajunge la nici o înțelegere. Pe fond, acest zigzag al opiniilor și atitudinilor, derutant pentru cei din jur, își are motivația într-o nesiguranță de sine rod, la rândul ei, al unei crize personale de cunoaștere.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...