leuHoroscop Urania Leu 22-28 noiembrie 2014
Au scăpat de Luna neagră! Teoretic, începe o perioadă bună pentru aceşti nativi, care pot trage multe foloase de pe urma multiplelor trigoane regale care se construiesc plecând de la Soarele lor natal, de la Jupiter în tranzit în Leu şi planetele din Berbec şi, mai ales, cele din Săgetător.Acum depinde cum vor şti şi ei să fructifice această disponibilitate. În principal sunt vizate aspectele ce ţin de structura psiho-fiziologică a nativului, de relaţiile sentimentale, de aventuri şi alte plăceri ale vieţii, de relaţiile cu copiii şi de capacitatea lor de a se afirma în plan intelectual, în domeniile mentalului superior sau al formelor de activitate socială ce presupun asumare de răspundere şi de obligaţii dificile (mai ales dintre acelea din faţa cărora reprezentanţii altor zodii, mai slabi, fug sau le abandonează). Va fi un titlu de glorie pentru un Leu să-şi asume ceea ce este mai dificil sau mai riscant şi să facă dovada calităţilor personale.
Firesc ar fi ca de acum în acolo, pentru aproximativ o lună, Leii să se bucure de viaţă, ba chiar să se cufunde în toate deliciile pe care le pot oferi mâncarea, dulciurile, alcoolul, dansul, muzica, petrecerile. Luna Nouă poate patrona începerea unei noi relaţii sentimentale sau, pentru femei, conceperea ori naşterea unui copil.
Pe 25 şi 26 noiembrie este posibil ca unii să depună un efort sporit la locul de muncă. Luna Neagră va intra pe 28 noiembrie în casa banilor câştigaţi prin efort personal.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...