leuHoroscop Urania Leu 23-29 ianuarie 2016
Cel mai important eveniment al săptămânii viitoare stă, pentru acești nativi, sub semnul Lunii Pline din Leu, ceea ce este pentru ei un eveniment astrologic. Este vorba de un factor astral care se încheie, după un an de evoluție și care deschide un nou circuit astral pentru următorul an.
Dacă ziua de 23 ianuarie va trece aproape banal, poate doar cu mici disfuncții resimțite la nivelul aparatului digestiv și/sau al duodenului ori al pancreasului, zilele de 24 și 25 ianuarie vor fi vedetele etapei. Leii vor simți intens acest curent cosmic.
Cei tineri se vor simți motivați și, luați pe sus de forța acestei energii astrale, vor avea impresia că sunt puternici, în stare să-și asume orice risc. Este doar o percepție hipertrofiată pentru că, la mijloc, este vorba de opoziția „inflaționistă” (Lună în Leu/Soare în Vărsător) care le induce această stare de exaltare.Ființele mai slabe, bolnave, care se confruntă cu probleme majore de viață vor simți această secvență doar sub forma unei surescitări, a unei anxietăți. Marte în Scorpion va contribui din plin la conturarea unor factori de risc pornind de la rudele de sânge (nu prin alianțe) și vizând uneori, dar nu obligatoriu, averea, casa, gospodăria.
În acest răstimp, mai înțelept ar fi, oricât de tare i-ar mâna curajul sau nerăbdarea, ca Leii să nu abordeze subiectele cu miză mare prin negocieri sau chiar discuții de principiu. Situații paradoxale, evoluții-surpriză, turnuri neașteptate în contextul unor procese, anchete, conflicte.
Între 26 și 28 ianuarie, nativii vor fi preocupați să pună ordine în dezordinea lor „fiscală”. Pe 29 ianuarie, tentația de a spune ceea ce cred, fără menajamente, de a rosti adevăruri ținute sub obroc până acum e mare dar și riscul de a le face publice e mare și… inutil. Nu sunt excluse izbucnirile de revoltă provocate de măsurile luate la locul de muncă ce li se par abuzive sau nejustificate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...