leuHoroscop Urania Leu 25-1 mai 2015
Unii nativi continuă să trăiască prin prisma unor situații ce-i solicită în totalitate: carieră, familie, bani, profesie, funcție.Alții doar trec prin niște momente în care s-au conjugat o serie de ipostaze de viață ce nu-i lasă în pace. Orice ar face și oricât s-ar da peste cap să rezolve probleme cotidiene, mereu se ivesc altele noi. Uneori îi apucă exasperarea, alteori se îmbărbătează, trag aer în piept, se resemnează rostind banalități de genul „asta-i viața”, „n-am încotro” dar cu asta nu se epuizează nici miza și nici situația în sine.
Pe 25 aprilie se pot instala mici disfuncții legate de alimentație, digestie, metabolism cu manifestări trecătoare de alergie. Zi în care, fiind morocănoși, nu primesc elegant nici o sugestie. În plan personal, Leii sunt încercați pe 26 și 27 aprilie, când cu Luna în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, vor suporta și stresul Primului Pătrar al Lunii. Ei se pot inflama, făcând când e, dar și când nu e, momentul potrivit, caz de valoarea lor personală, de experiența sau de rigorile funcției pe care o dețin.
Ca și cum, lumea nu ar ști cu cine are de-a face! Pe 28, 29 și 30 aprilie, ei pot fi preocupați de chestiunile bănești într-o legătură directă cu problemele administrative (taxe, plăți, acontări, etc.). 1 și apoi 2 mai sunt două zile propice dialogurilor menite să aplaneze conflictele, să împace contrariile, să rezolve nemulțumirile sau ostilitățile născute în ultimul timp. Este un bun prilej și pentru a se liniști ei înșiși, împăcându-se cu o situație ivită în calea vieții lor care le-a mâncat timp, bani, energie și atenție. Este o perioadă când e bine să reflecteze la ceea ce au făcut și să constate unde e ceva de corectat.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...