leuHoroscop Urania Leu 27-2 ianuarie 2015
Muncă multă hărnicie dar şi oboseală, rutină şi plictis. Solicitante, zilele de 31 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015. 2 şi 3 ianuarie pot aduce certuri, izbucniri nervoase (mai ales în familie), ostilitate sau scene „sonore”pe fondul epuizării rezervei de răbdare ori poate ca rezultat al efortului de adaptare la stres din ultimele săptămâni.Pentru cei care au procese sau sunt implicaţi în activităţi ce vizează aplicarea legii, zilele de 2 şi 3 ianuarie sunt critice.
Se pot produce evenimente greu de scontat, greu de ţinut sub control, întorsături de situaţie, „lovituri de teatru”; ele pot surveni din toate direcţiile implicate în cauză: propria lor decizie, evoluţia stării de sănătate care complică sau dă altă turnură evenimentelor, atitudinea dar, mai ales, interesul uneia dintre părţile implicate în litigiu, poziţia reprezentanţilor unor instituţii, apariţia unor martori surpriză, dispariţia altora sau repoziţionarea lor faţă de un nativ născut în zodia Leului, de natură să schimbe cursul firesc al procesului sau anchetei.
Pe 31 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015, ca un reflex al faptului că, în mod obişnuit, nu se lucrează, ar fi de aşteptat să nu se întâmple evenimente esenţiale. Totuşi, în aceste două zile, nu este exclus un puternic impact afectiv provenind de la spaimele, grijile sau ameninţările legate de exercitarea unei funcţii sau de apărarea unui renume. Zvonuri cu privire la destituirea cuiva se pot adeveri după sfârşitul lui ianuarie 2015.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...