leuHoroscop Urania Leu 28-3 aprilie 2015
Acest semn zodiacal este favorizat de multiplele relaţiile pe care planetele plasate acum, în cele trei semne de Foc, le fac, în beneficiul nativilor.Chiar dacă, în prezent, Jupiter se află în mers aparent retrograd, ceea ce încetineşte şi întârzie, producerea unor evenimente, totuşi, trigonul pe care îl va face în ziua de 3 aprilie este unul dintre lucrurile bune care li se întâmplă în această perioadă, chiar dacă, aspectul durează puţin la maximum de potenţial.
Beneficiul este în planul conştiinţei, al opţiunilor sau al deschiderilor spre exterior: fie care manifestare personală (debut, afirmare, succes), fie ca destinaţie (dincolo de graniţele ţării în principal, departe de casă, secundar). Excelentă poziţionarea planetei Mercur, din 31 martie, în casa a IX-a, care le dă vioiciune în gândire, efervescenţă ideatică, posibilitatea de a gândi repede, bine, coerent, de a face conexiunile necesare, de a elabora planuri şi strategii cu un grad mare de utilitate fără a fi atacate de superficialitate. Aspect excelent pentru examene, calificări etc., în plan universitar, didactic, pedagogic.
Zilele de 1 şi 2 aprilie se pot asocia cu enervări sau încurcături provocate de plăţi, taxe,e tc.; pe acest sector, dacă nativii nu sunt vigilenţi, se pot produce greşeli în înscrisuri de mai mică sau mai mare importanţă (de la chitanţe şi facturi până la contacte) care vor fi descoperite mai târziu. Din după-amiaza zilei de 29 martie până pe 31 martie, la prânz, nativii ar trebui să se simtă bine, în formă fizică bună, să vădească încredere în forţele proprii, să nu se lase copleşiţi de evenimente sau intimidaţi de dificultatea unor situaţii cu care se confruntă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...