leuHoroscop Urania Leu 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, din cauza turbulențelor provocate de faza Lunii Noi în Vărsător, Leii nu vor suporta prea ușor această etapă. Neliniștea va pune stăpânire pe ei alimentând un tremolo interior și făcându-i să trăiască senzația că ceva neplăcut urmează să se întâmple în relațiile lor parteneriale.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în Berbec și, din acest lăcaș de Foc, le va da nativilor impulsuri speciale. Principalul sector activat de acest tranzit va fi cel al motivațiilor interioare. Astfel, cuprinși uneori de enervare sau revoltă, alteori de patimă, Leii se vor lepăda de acele păreri, simpatii sau motivații afective care i-au determinat să se implice în acțiuni personale și care se dovedesc acum false, greșite sau epuizate.Leii nu vor mai dori să riște sau să se risipească pe sine și se vor detașa de convingerile șubrede ori dovedite false și periculoase pentru ei și se vor despărți de oamenii, activitățile care aparțin trecutului. Unele despărțiri pot fi sonore sau conflictuale. Se vor lăsa duși de valul schimbărilor ce le bat la ușă și vor da curs unor atașamente surprinzătoare pentru cei din jur.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, posibile câștiguri, cadouri, avantaje, mici beneficii sau înlesniri de la oameni și instituții cărora li s-au adresat cu un timp în urmă.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Schimbările la nivelul convingerilor și al conștiinței ori al atașamentelor spirituale provocate, poate, de tranzitul Lunii, se va intensifica și se va diversifica prin tranzitul planetei Venus, în același sector, începând cu 3 februarie dimineața. Acest proces de transformare a universului interior de gânduri și convingeri va dura până pe 6 iunie.
Din 3 februarie, impact afectiv al confruntării opiniilor, intereselor sau al stilului de muncă al Leilor cu contestatarii lor.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...