leuHoroscop Urania Leu 28-6 martie 2015
Cu zodia Leu se petrece ceva interesant. Se realizează în perioada pe care o analizăm un carusel de relații astrale care dau vieții lor dinamica unui carusel; perioadă solicitantă de genul celor te fac să exclami „nu-mi văd capul de treabă”.Alteori, această cadență a evenimentelor care-i scot din monotonie pare să fie de bun augur pentru cei care se dedică unor activități care le plac, îi entuziasmează, sau le dau sentimentul firesc al utilității, al eficienței și al excelenței, al împlinirii și al posibilității de a se remarca.
Oricum, nu se vor plictisi. De aici, o primă concluzie este evidentă și anume aceea că timpul pentru refacere, odihnă sau tihnă necesară nu prea mai le mai este la îndemână. Pentru a nu se epuiza ar trebui să-și facă un plan de care să se țină ca la armată: e ora prânzului- se mănâncă, e ora de odihnă – se doarme etc.
În funcție de particularitățile de viață ale fiecăruia și de vârstă, unii se pot implica în ipostaze menite să le schimbe cursul vieții. Își pregătesc deciziile viitoare cu argumente și dovezi (diplome, acte, certificate, atestate, recomandări etc.), alții învață și se înscriu la tot felul de cursuri pentru a-și rafina și perfecționa sau completa o pregătire profesională. Sigur însă au gânduri mari și idealuri înalte.
Nu este exclus, mai ales în cazul celor maturi, să se opereze acum, mai mult sau mai puțin conștient, niște mutații ce țin de opțiunile majore de viață (politică, viață socială, etică, bani, putere, credință etc.). În acest caz, avem de-a face cu un proces mai amplu și mai profund de transformare personală, ce poate cunoaște în această săptămână o profitabilă intensitate sau care abia acum se poate declanșa.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...