leuHoroscop Urania Leu 29-5 decembrie 2014
Planetele din semnele de Foc îl animă pe interesantul Leu. Acesta își regăsește forța și vitalitatea de altă dată.Cei tineri și cei aflați acum între 48-50 de ani sunt cei mai mari beneficiari ai acestor momente. Unii vor aventură și, dacă își urmează instinctele sau dau curs unor provocări, vor avea parte de situații care le vor îmbogăți viața prin experiențe noi, prin pilde, dar și prin trăiri intense. Unele femei pot concepe în acest răstimp un copil. 5 și 6 decembrie întrunesc suficiente premize astrale pentru un făt deosebit.
O altă categorie de nativi se leapădă repede-repejor, fără regrete și prea multe complicații interioare, de convingeri politice, de crezuri și idealuri sau renunță să acționeze în virtutea unor interese care i-au motivat până acum.
Se produce o restructurare de opinii personale și argumente care pot provoca, în fibra interioară a unui Leu, o revoluție, mai mare sau mică, în funcție de harta natală personală. Sunt și exemplare umane, aparținând acestei zodii, care se pot confrunta cu o serie de măsuri ce-i privesc sau le lezează indirect regimul muncii.
Un stres la slujba pe care o onorează se poate instala oricând. Marte va intra pe 5 decembrie în casa a VII-a a cerului lor astral, conturând două ipostaze: fie se alege praful de o serie de relații importante, fie el însuși se distanțează (se leapădă?!) de o serie de relații de tip partenerial care se dovedesc a funcționa acum în detrimentul lui.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...