leuHoroscop Urania Leu 3-9 ianuarie 2015
Nu faza de Lună Plină din ziua de 5 ianuarie este elementul important pentru acești nativi. Ba, pentru mulți, zilele de 4, 5 și prima parte a zilei de 6 ianuarie s-ar putea să treacă fără să primească nici un impuls de la această configurație.Poate, doar, pentru unii, cei mai în vârstă, starea de sănătate să oscileze, în sensul unei stări generale când mai bune când mai alterate, fără ca să se știe exact cauza ei organică. În schimb, din după-amiaza zilei de 6 până pe 8 ianuarie, harta cerului astral al Leilor este intensă, bogată în evenimente, aducătoare de surprize, provocatoare.
În cel mai modest fel de manifestare al acestui context astral, se poate vorbi doar de certuri, enervări de moment, stare de surescitare. Relațiile parteneriale sunt cele mai vizate și ele pot cunoaște modificări surprinzătoare care se produc cu viteză, mai ales pe fondul unui gest care provoacă, prin reflex, alte și alte situații și decizii implicite. Atenție la felul în care evoluează litigiile și procesele, în indiferent ce stadiu procedural.
Totul se poate schimba dintr-o clipă în alta. Nu întotdeauna în rău dar dramatic și șocant cu siguranță. Nu sunt excluse crizele de mândrie, accesele de orgoliu, sau manifestările în care vanitatea joacă rolul de drăcușor provocator. Pe 9 ianuarie unii pot trăi clipe de îngrijorare provocate de o serie de măsuri luate la locul de muncă ce le pot afecta venitul salarial. Acolo unde specificul activității profesionale poartă o doză mare de implicare a conștiinței, a probității morale, a crezurilor și convingerilor, confruntarea dintre aștri puternică și intensă poate pregăti, fie și în surdină, gesturi cu tentă spectaculoasă prin sacrificiul ori renunțările liber consimțite.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...