leuHoroscop Urania Leu 30-5 februarie 2016
Prezența Soarelui în casa a VII-a și a planetei Marte în casa a IV-a reprezintă, prin simpla lor prezență, în posturi dificile, o mare provocare astrală pentru întreaga săptămână. Pentru nativii din Leu, acestea sunt cele mai importante locuri unde ei vor fi încercați. Și, cu cât se vor apropia de sfârșitul săptămânii viitoare, cu atât va spori efectul acestei încleștări astrale.
Fiecare trebuie să ia aminte, ce din existența lui nu merge bine, la ora actuală: viața de cuplu, evoluția unui divorț, partaj, conflictul cu un asociat, procesele de orice altă natură (economică, penală, comercială), litigiile mai vechi nerezolvate.Firește că, pe acest context astral, nu e bine să se semneze acorduri și înțelegeri. Inutil de spus că acestea au șanse minime să se realizeze dar dacă, totuși, se parafează, ele vor conține un viciu de formă, de conținut și mai ales de intenție. Cu excepția unei constrângeri de care Leul este conștient și pe care nu are cum să o rezolve altfel, decât în defavoarea lui, restul înțelegerilor se vor dovedi, pe dată sau cel târziu până la începutul lunii august, o mare tragere pe sfoară. În rest, de la caz la caz, perioada 30 ianuarie – 5 februarie, le poate aduce unora îngrijorări materiale, lipsuri bănești și certuri pe această temă cu diferite persoane sau reprezentanții unor instituții (30 ianuarie). Dispute, acuzații, minciuni și înșelătorii de la rudele fără scrupule sau chiar alieri ale acelora împotriva nativului (31 ianuarie – 2 februarie după-amiaza).
Din seara zilei de 2 februarie până pe 4 februarie, nativii par să găsească disponibilitatea necesară pentru a se distra, a se relaxa, a petrece, a se juca, a face sport, a dansa sau a iubi. Din 5 februarie, oboseala (ca după chef), plictisul și rutina îi vor transforma în niște persoane morocănoase, preocupate să rezolve chestiunile de serviciu cât mai repede.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...