leuParteneriatul s-ar putea să fie între 4 şi 5 ianuarie 2013 un segment de viaţă mai important decât în alte dăţi pentru cei care s-au născut în zodia Leului. Luna le va tranzita segmentul natal şi îi face mai impetuoşi, mai volitivi, mai ambiţioşi, iar cu Marte în Vărsător în Casa a VII-a aceste două ipostaze astrale nu-şi vor găsi pace, linişte şi armonie, ci, dimpotrivă, se vor potenţa reciproc, ambalându-se cei născuţi în zodia Leului în conflicte, dar şi obligându-i pe cei din afară să participe la această stare de efervescenţă mentală, intelectuală sau fizică a lor.
Poate că nu toată lumea doreşte să intre în jocul câte unui nativ din zodia Leului, poate că nu toată lumea are chef să se certe nici cu el nici cu nimeni în acea perioadă, dar iată că Leul îi obligă să danseze cum doreşte el. Această perioadă pe care tocmai am invocat-o, adică 4 şi 5 ianuarie, poate să le mai aducă şi o serie de stări de nervozitate, nemulţumire sau conflict interior cu privire la viaţa de familie, la caracterul, limbajul şi deciziile unui membru de familie. Nu le place fie felul în care vorbeşte cineva în ansamblu, în general ori cu ei sau totul privindu-i, ambalându-i şi pe ei, le creează o stare de revoltă şi de nemulţumire. Uneori, dacă este vorba de respect sau de prudenţă, care vine dintr-o cunoaştere profundă a realităţii, Leii se pot abţine. Fireşte, vor îngădui părinţilor să se poarte într-un fel pe care aceştia îl găsesc de cuviinţă adecvat şi justificat în acest moment.


Chiar dacă lor nu le convine, tac şi înghit. Dacă este vorba însă de alte persoane, pentru care nu sunt obligaţi să aibă nici timp, nici răbdare, milă, înţelegere sau solidaritate, atunci riposta s-ar putea să vină mai repede şi mai dur chiar decât îşi propun ei să o facă. Îşi propun să rezolve ori să discute un subiect delicat peste o săptămână, două, trei, când sunt ei mai odihniţi şi li se pare lor că cerurile sunt de partea lor. Dar realitatea nu e de partea lor, aşa încât vor fi obligaţi să fie incisivi şi să se implice într-o serie de chestiuni care, culmea ridicolului, nu au nici măcar o finalitate. Sunt discuţii gratuite, rememorări ale unor secvenţe trecute, epuizate, se bate monedă pe aceeaşi temă, se revizuieşte un trecut care oricât s-ar dori el revizuit şi ajustat, nu mai poate să fie modificat.
Viitorul, din păcate, nu e o chestiune de moment pentru aceşti nativi şi faptul că au trei planete în semnul Capricornului nu dovedeşte decât că ei fac un efort uriaş să se menţină pe linia de plutire din punct de vedere fizic, dar din punct de vedere psihic sau sufletesc au o serie de carenţe. Nu sunt în formă, nu sunt dispuşi să schimbe atitudinea, opinia sau părerea, sunt urâcioşi, antipatici, somnolenţi, obosiţi şi de cele mai multe ori se izolează.
Între 3 şi 5 ianuarie pot primi veşti de la o femeie, de la cineva apropiat sau de la o persoană cu care se află într-un grad apropiat de rudenie, rude de sânge, şi care îi dă acestuia o serie de veşti ce îl tulbură din punct de vedere afectiv.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...