leuHoroscop Urania Leu 8-14 noiembrie 2014
Între semnul lor zodiacal și cel al Scorpionul se țes tot felul de relații astrale care complică relațiile de familie sau care îi obligă pe nativi să se gândească cu responsabilitate la bunurile familiei, la administrarea lor corectă, la conservarea averii sau la protecția unor membri de familie care trec prin momente grele.


Nu este exclusă o ipostază juridică, legală sau de competență instituțională care să fie implicată în soluționarea acestor probleme de viață. Între 10 – 12 noiembrie vor fi mai obosiți, mai leneși, mai puțin activi, mai predispuși spre odihnă, recuperare sau menajare a resurselor organismului.
În aceste zile, relația cu mâncarea sau cu alimentele în general este una dificilă și complicată. Acest lucru va fi mai ușor de observat în cazul copiilor, care vor face tot felul de crize „culinare” catalogate de părinți drept mofturi sau răsfăț: nu vor, de exemplu, cartofi prăjiți sau vor, dimpotrivă, să mănânce într-una același fel de mâncare pentru care au făcut brusc o pasiune. În realitate, este vorba fie de o respingere sau de o acceptare organică, ce reflectă o stare de moment prin care trece metabolismul lor. Muncă multă, grea sau plicticoasă.
„Conversații interioare” motivate de nevoia de a se lămuri sau de a se decide într-o chestiune de crez, convingere, conștiință sau utilitate publică. Pe fond însă, este mai profundă și mai puternică o nemulțumire sau o revoltă față de o serie de constrângeri, care îi poate împinge spre izbucniri nervoase trebuie.
Sursa: Libertatea.ro


Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...