pestiHoroscop Urania Pesti 12-18 decembrie 2015
Marcajul Careului în T pe semne mutabile continuă să acţioneze pentru Peşti care vor fi obligaţi să îndure toate influxurile, diferite ca impact, ale mai multor cuadraturi şi opoziţii pe casele esenţiale ale cerului lor astral.De menţionat, astfel, două zile care pot aduce accente speciale în viaţa lor: 15 şi 18 decembrie, când, în joc, intră Soarele lor, Soarele în tranzit, Jupiter, cele două Noduri Lunare cu valoare de modelare a destinului, Neptun, Saturn, Kiron şi Luna.
Sub povara acestor relaţii, unele tranzite pot să nu aibă un rol esenţial în dinamica de fiecare zi. În prima parte a zilei de 12 decembrie, cariera şi ridicarea în plan social rămân vizate de acest aspect în derulare, de multe ori, el consolidând ceea ce a declanşat, cu o zi înainte, faza de Lună Nouă, plasată în această casă a X-a.
Pe fondul unei posibile amânări a producerii unor efecte vizibile, în cazul unor Peşti, tocmai pe sfârşitul acestui tranzit spectaculos, se pot revela aspecte esenţiale pentru biografia nativilor. Pe 12, 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), relaţiile cu o serie de persoane dintr-un anturaj conjunctural suferă de pe urma alterării relaţiilor.
Cineva nu se poartă cum trebuie iar Peştele reacţionează prin tăcere, izolare, îndepărtare. Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara (până la ora 20), gândurile acestor nativi trec prin tot felul de metamorfoze, pe fondul unor surprize sau descoperiri personale.
Pe 17 şi 18 decembrie, Luna le va tranzita semnul natal, readucându-i în elementul astral favorabil lor, permiţându-le să înoate, printre conflicte şi nemulţumiri, cu o graţie coregrafică. 18 decembrie nu este o zi bună pentru a discuta chestiuni ce reglementează contracte, asocieri, parteneriate. Relaţiile conjugale, deşi nu par, sunt încleştate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...