pestiHoroscop Urania Pesti 14-20 martie 2015
Cel mai încercat semn zodiacal al săptămânii viitoare, cel mai tragic, cel mai spectaculos, cel mai profund, cel mai special, cel mai subtil şi cel mai neprevăzut.Să ai şi Soarele în tranzit pe semnul natal şi acesta să se afle pe 20 martie în eclipsă totală, să ai, fie şi la sfârşitul zodiei, în ultima ei clipă, o Lună Nouă în propriul, semn e ceva! Putem trage mai multe concluzii: Peştii sunt dedicaţi de către astre, în această scurtă perioadă, unor transformări ce privesc un termen lung de reaşezare şi evoluţie, privesc sacrificii necesare, salturi în gol, renunţări incredibile, ataşamente neobişnuite, opţiune greu de înţeles de către cei din jur.
Întrebarea care stă pe buzele tuturor celor care-i cunosc este :”Dar ce vor, în fond, oamenii ăştia?” Ei, iată o întrebare la care nu pot răspunde foarte bine nici chiar ei, Peştii. Ei doar presimt sau simt cu al nu ştiu câtelea simţ, că aşa trebuie, că aşa e bine, că altfel nu se poate.
Şi, chiar sunt unii dintre ei, în situaţii limită. Perioadă însă şi ameţitor de frumoasă prin intensitate, prin efluviile astrale care-i îmbălsămează, prin provocările şi porţile ce li se deschid. Asta după ce le închid pe altele.
În rest, după 20 martie, ei vor fi obligaţi să accepte o serie de activităţi, în vederea unui câştig, chiar dacă munca nu le dă nici o satisfacţie profesională. Bun, foarte bun, tranzitul planetei Venus prin casa a II-a care va începe din 17 martie şi care le va permite punerea în valoare a unor talente, sensibilităţi şi însuşiri cu iz artistic, elevat.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...