pestiHoroscop Urania Pesti 15-21 august 2015
Casa sănătăţii rămâne şi în perioada 15 – 21 august un factor de stres, căruia, fără îngrijorare, cu calm, trebuie, totuşi, să i se acorde importanţa cuvenită. Inima, aparatul cardio-vascular sunt cele mai vizate sectoare.Un punct mai intens în tot acest segment de timp, îl reprezintă ziua de 15 august, când, o serie de factori subiectivi (stres, trăiri intense, suprasolicitare psihică, evenimente majore în viaţa lor sau a celor apropiaţi), îi fac să treacă mai greu peste încărcătura, şi aşa mare, acestei perioade, sporind epuizarea fizică, disconfortul nervos, tulburările pe fond neuro-vegetativ.
Din punctul de vedere al locului de muncă, asemenea ultimelor zile, se menţine disponibilitatea astrală spre un beneficiu cu privire la plasamentul profesional, imagine, admiraţie, preţuire sau la o soluţie materială rezonabilă. Între 16 şi 17 august ei vor putea discuta în mod eficient, ajungând la soluţii pragmatice, convenabile, un contract, un parteneriat.
Mai specială este perioada pentru relaţiile conjugale unde spiritul critic al perioadei îşi va pune amprenta, transformându-i pe Peşti în „criticii de serviciu”, veşnic nemulţumiţi, atenţi la fleacuri şi detalii. Între 18 şi 20 august unii pot găsi soluţii pentru a se echilibra financiar, pot avea iniţiative sau pot accepta propuneri interesante.
Perioada cuprinsă între seara zilei de 20 august până pe 22 nu este fundamental rea, dar ea îi poate aduce în pragul disperării din varii pricini: sunt nemulţumiţi de ei înşişi, nu fac faţă tuturor provocărilor ca în alte dăţi, nu sunt la fel de eficienţi sau de performanţi, drept care se învinovăţesc şi îşi fac procese de conştiinţă.
Pe o altă direcţie astrală se instalează între 20 şi 21 august o perioadă în care suferinţa morală capătă accente intense, copleşitoare, demoralizante, mai ales dacă factorul ce le generează are legătură cu meseria sau exercitarea profesiei.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...