pestiHoroscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015
Unele disonanțe poate că deja s-au conturat în viața nativilor din Pești fie în ceea ce privește un contract, un parteneriat, fie în relațiile cu familia din care provin. Uneori, poate că un blocaj sau o întârziere în realizarea unor proiecte profesionale a fost de natură să-i demobilizeze, să-i întristeze sau să-i mânie.Planetele responsabile pentru aceste dezavantaje sau blocaje nu se înlătură cu o stare de spirit trecătoare. Planetele aflate acum pe cele patru case ale Crucii Mobile, le marchează în fel și chip viața de fiecare zi sau proiectele pe termen lung. Perioada cuprinsă între 18 și 24 aprilie nu va fi una a rezultatelor concrete, a sporului sau a eficienței.
De aceea, temperanța și răbdarea ar trebui să fie modul cel mai rezonabil de a răspunde acestor încercări pentru că fie cuadratura Neptun/Venus, fie alta Venus/Lună Neagră, fie relația dificilă cu Saturn retrograd, pot prelungi timpul de așteptare până când, cum zice, românul, „lucrurile vor începe să se miște”.
Singurul care funcționează în beneficiul acestor nativi, este Jupiter (guvernatorul lor nocturn); el le dă puterea de a trece peste boli, suferință morală sau încercare trupească. Jupiter îi poate revigora spiritual și afectiv nu doar fizic. El le mai poate da, de acum în acolo, oportunități în domeniul muncii, șansa de a renegocia un salariu, de a obține venituri suplimentare sau, măcar, de a intra într-o cât de câtă normalitate, după o perioadă de lipsuri financiare. Luna Nouă din ziua de 18 aprilie privește banii obținuți din muncă proprie iar semnificația ei vine în susținerea afirmației anterioare, privitoare la posibilitatea unei schimbări imediate, rapide a regimului bănesc personal.
Sursa: Libertatea.ro

One Response so far.

  1. An'Anasha says:

    Multumesc Urania, un weekend minunat <3

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...