pestiHoroscop Urania Pesti 19-25 decembrie 2015
Pe 19 și 20 decembrie este posibil ca unii Pești să nu dispună de banii necesari pentru a face cumpărături, pentru a onora plățile curente. O încurcătură, o amânare, o disfuncție le poate produce surpriza neplăcută de a se vedea în aceste zile, la sfârșit de săptămână fără bani, sau fără „lichidități”.



Dinspre cealaltă direcție, cea a banilor, a înlesnirilor și avantajelor materiale de care sunt responsabile alte persoane se poate vorbi de întârziere, de neseriozitate sau de un eveniment care perturbă bunul mers al unei înțelegeri.
Între 21 și 22 decembrie, Peștii sunt meticuloși, răbdători și chibzuiți în tot ceea ce privește exprimarea, conținutul de idei, forma și stilul dialogului. Sunt posibile scurte deplasări în scop recreativ, mai ales cele de tipul „a ieși în mijlocul naturii”, din dorința de a se odihni și relaxa.
Între 23 și 24 decembrie, ei vor fi obligați să mențină legătura cu tot felul de rude, să facă drumuri și vizite de curtoazie, să se poarte frumos și elegant cu o serie de persoane din preajma lor. Generozitatea, presupusă de aceste zile de sărbătoare, va fi condiționată de disponibilitatea bănească, adică… va fi mai limitată.
În preajma zilelor de 24/25 decembrie, nu este exclusă ipoteza unui dialog, fie și de principiu, privitor la un proiect, la o colaborare, la o activitate ce va fi consfințită, ulterior, prin contracte și acte oficiale.
Unele persoane, din secvența Peștilor maturi, pot fi apăsate de evenimentele care, chiar dacă nu-i privesc direct, îi îngrijorează, motiv pentru care fac planuri pe termen lung pentru a se securiza profesional, financiar și familial. Seriozitatea și responsabilitatea dă nota sfârșitului de săptămână.
Soarele va intra, pe 22 decembrie, în casa prietenilor și cunoscuților, de aceea chiar izolarea voită de prieteni, în intenția de „a se regăsi pe sine”, este perfect justificată din punct de vedere astrologic, atât la sfârșitul săptămânii cât și în următoarea etapă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...