pestiHoroscop Urania Pesti 20-26 decembrie 2014
Nu planetele din Capricorn care fac jocul astral în perioada 20-26 decembrie sunt determinante pentru nativii din Pești.Acestea privesc relațiile de prietenie, nefăcând altceva decât să ridice la rangul de normă de conduită tendința, manifestată în ultimul timp, de selectare drastică a prietenilor, de triere a relațiilor, de renunțare la acele persoane care le mănâncă timpul, banii sau scot sufletul din ei. O fac cu destul de multă ușurință, ceea ce este o ipostază inedită pentru acești nativi sentimentali, calzi, îngăduitori și iertători.
Acum vor vedea ei înșiși rezultatele favorabile pentru echilibru lor interior, ceea ce va fi un argument în plus în consolidarea acestei atitudini. Cu toate acestea, nu este exclus, ca pe 22, 23 decembrie sau, în mare, în ansamblul întregii săptămâni, să apără în câmpul lor de relații sociale o persoană cu un statut profesional, moral sau social de excepție care să le dea, la un moment prin dezvoltarea relațiilor, siguranța de sine și încrederea necesară într-un proiect. Elementul important îl reprezintă intrarea planetei Saturn în casa a X-a, ceea ce echivalează cu deschiderea unei uși existențiale spre situații noi, spre consolidare, spre proiecte, spre „întemeiere”.
Ce vor întemeia? Ceea ce are nevoie persoana lor, în această etapă, în funcție de vârstă, meserie, aspirație și cod astral. Oricum, este vorba de un fenomen de evoluție care va dura aproape trei ani și care poate echivala, pentru unii, cu o adevărată revoluție. Una începută în decembrie…2014.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...