pestiHoroscop Urania Pesti 20-26 februarie 2016
Doar dacă fac parte dintre cei care lucrează noaptea și activează într-un domeniu al creației artistice, Peștii pot beneficia de tranzitul din timpul nopții de 20 februarie. Daca vor dormi, se vor odihni ce-i drept, dar vor pierde acea scânteie valoroasă care, uneori, este fundamentală în elaborarea unui proiect bazate pe talent, inspirație, creativitate.
În rest, din zorii zilei 20 februarie și până pe 22 februarie la prânz, ei vor fi încercați de dorința de a se afirma; alții chiar vor reuși asta, într-un context legat de muncă, activitate curentă, loc de manifestare a personalității și a pregătirii lor profesionale, unde vor reuși să impresioneze, să convingă sau, de la caz la caz, să entuziasmeze.
Pentru unii, șansa constă în valorificarea unor informații acumulate în timp (erudiție), a unor proiecte atent elaborate dar nepuse în practică până în prezent, care se pot dovedi valoroase, utile, interesante și, culmea ironiei!, de „viitor”. Discrete probleme cardio-vasculare, articulare, de mobilitate și fiziologie a picioarelor.Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, unii Pești s-ar putea afla în postura de parteneri într-un grup de consultări, ar putea negocia un statut, un salariu, un contract. Vorbim despre un sector zodiacal marcat profund de Luna Plină în Fecioară, fază care se realizează prin opoziția Soare în Pești/Lună în Fecioară, așadar este vorba de un moment de culminație astrologică, într-un sector de viață ce presupune orice tip de parteneriat.
Astfel, unii se pot căsători sau pot lua această decizie, după cum, cei maturi, pot hotărî să se despartă de partenerul de viață sau de afaceri, aici, jucând un rol important și rezonanța acestui tranzit cu harta nașterii lor.
Pe 25 și 26 februarie, Pești vor trage aer în piept, își vor face curaj și vor aborda o problemă de natură materială sau bănească care-i tracasează de ceva vreme. Nu cred însă că o vor rezolva imediat: cred că doar se vor lămuri despre ce e vorba.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...