pestiHoroscop Urania Pesti 21-27 februarie 2015
Perioada analizată începe cu un răstimp 21-21 februarie dedicat (măcar la nivelul frământărilor interioare) banilor.Nativii caută resurse băneşti dintr- o activitate (sau din mai multe). Încă nu e momentul soluţiilor concrete. Pe 23 şi 24 ei pot vorbi cumpătat, pot da dovadă de spirit practic, de logică şi de bun simţ, nelăsându-se duşi de elanul efluviilor afective care îi inundă la tot pasul, chiar dinspre zodia lor.
Între 25 şi 27 februarie se pot dedica chestiunilor casnice, domestice, locative, administrative, dar dincolo de faptele curente apar şi premisele unor discuţii utile, care permit acumularea de informaţii necesare, dau un schimb profitabil de idei, soluţii şi experienţă chiar cu unii membri ai familiei lor.
Pe 27 februarie după-amiaza, şi ulterior, pe 28 şi 1 martie, se anunţă multe stări interioare ce se cer rezolvate. Unora li se face dor de ceva (de un loc anume, de o casă, de o mâncare, de un tip de petrece sau de desfătare) ori de cineva: o persoană dragă.
Este o perioadă bună pentru împăcări, pentru alungarea neîncrederii sau limpezirea unei situaţii care i-a îndepărtat pe prieteni, pe iubiţi sau chiar pe unii părinţi de copiii lor. Importantă rămâne casa I, cea unde operează acum Soarele în tranzit. Acesta va face o minunată conjuncţie cu Neptun, guvernatorul lor, în ziua de 26 februarie, zi care devine simbolic, pivotul unei detaliu de viaţă personală esenţial. Chiar dacă spaţiul destinat relaţiilor parteneriale este încercat de tranzitului Lunii Negre, forţa conjugată a Soarelui cu Neptun are darul de a dizolva această negură sau acest lanţ de piedici şi nereguli; de aceea, ziua de 25 februarie pare un fel de luptă cu tenebrele.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...