pestiHoroscop Urania Pesti 8-14 noiembrie 2014
Planetele care se strâng sub pavăza casei a X-a pot genera evenimente mai greu de estimat (vorbim, doar, despre Peşti, cu imprevizibilitatea lor funciară!).Poate fi vorba de o perioadă favorabilă, de pe urma căreia să nu se aleagă cu mare lucru. Degeaba speranţa! Alteori însă pot apărea schimbări majore: alt loc de muncă, altă funcţie, alt rol în societate, un succes fulminant, legat mai ales de o prestaţie ce are loc departe de casă, în contextul unui turneu, festival sau concurs. Imaginea lor în viaţa publică se schimbă: unii se afirmă, alţii doar se emancipează, timid, dar totuşi pun bazele unui început.
Alţii culeg roadele sau confirmă o valoare personală despre care se ştia deja, doar că ei pur şi simplu ridică ştacheta calităţii acolo unde nimeni nu mai vedea vreo posibilitate. Casa a IX-a începe să devină un loc mai echilibrat în horoscopul lor personal. În sine, prezenţa lui Saturn, în acel sector, nu este un lucru rău. Doar că el a fost bruiat de tranzitele care au complicat situaţia, în ansamblu.
Pe 25 şi 26, Peştii vor instaura un regim rigid, principial, dar manifestat cu ostentaţie faţă de o serie de persoane care – consideră ei – încalcă nişte principii morale, nişte limite sau nişte norme de viaţă. Luna Neagră părăseşte casa sănătăţii, ceea ce este, într-adevăr un lucru minunat. Ea intră în casa a VII-a şi creează, pentru nouă luni de acum în acolo, dificultăţi în relaţiile parteneriale.
Sursa:Libertatea.ro

Categories: Uncategorized

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...