pestiHoroscop Urania Pesti 23-29 ianuarie 2016
Este posibil ca, unii dintre nativii aparținând zodiei Pești să se simtă „în apele lor” pe 23 ianuarie; mai ales dacă desfășoară activități de creație, se dedică unor preocupări estetice, religioase sau care presupun sensibilitate, talent, valorificarea unui har, a unui univers interior bogat și frumos educat.
Altfel, această zi poate, de-a dreptul, să-i îndârjească pe alții, mai ales pe cei aflați în preajma vârstei de 33 sau 44 de ani, punându-i în fața unor realități mai greu de acceptat sau de coștientizat ori care îi complexează de mult timp.
Înțelegând această realitate ca un eșec personal, ca o ratare, ca o consecință a propriilor neputințe, factorul astral care operează în această zi (în continuarea celei de 22 ianuarie) are partea lui de bine în sensul că îi trezește la realitate pe acei nativi care fie sunt delăsători, fie sunt comozi, fie, încercați de sănătate, de suferințe, de vârstă, au abandonat lupta.
În această scurtă etapă de criză, ei se pot mobiliza și pot descoperi că au, totuși, resursele necesare pentru a se reabilita în propriii lor ochi (ceea ce, pentru Pești, este un factor fundamental) și, apoi, pentru întreaga lor existență, cu efect direct și pozitiv asupra integrării lor sociale.Pe 24 și 25 ianuarie, unii pot înregistra un succes la locul de muncă ori poate că vanitatea lor este satisfăcută de un eveniment care îi pune în valoare.
Între 26 și 28 ianuarie este mai bine să nu programeze întâlniri, proiecte, negocieri. Nici discuțiile în plan conjugal nu au vreun spor în acest răstimp. Alți Pești se pot confrunta cu derapaje și situații neconvenționale în desfășurarea unor procese, audieri, administrări de probe juridice sau aplicări ale legii.
Pe 29 ianuarie, unele persoane s-ar putea să treacă, pentru câteva ore, prin stări de îngrijorare sau mâhnire justificate de o situație bănească de moment.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...