pestiHoroscop Urania Pesti 25-1 mai 2015
Ultimul semn al Crucii Mobile, Peștii beneficiază de o serie de tranzite care îi avantajează. Nu într-o proporție covârșitoare dar pot extrage un beneficiu din stabilitatea pe care le-o poate da binomul Soare/Marte din zodia Taurului, care-i va transforma în niște ființe ce pun mult temei și logică în tot ce spun.Învățătura (mai ales pentru ce tineri) este un sector de activitate în beneficiul acestor nativi, care pot da dovadă de multă hărnicie și dedicație ajungând,uneori, să facă adevărate minuni, învățând mult, repede, bine, sistematic și acumulând un volum mare de cunoștințe. Alți nativi pot se extragă partea lor de bine din tranzitul planetei Mercur care își va începe stagiul prin Gemeni din 1 mai, dată de la care, Peștii se pot simți datori să facă tot ceea ce este necesar pentru locuința lor ca pentru propria lor ființă, de unde și o stare de bine, de confort și de satisfacție la capătul acestei misiuni domestici duse la bun sfârșit.
Nu la fel de avantajoasă este perioada cuprinsă între 28 și 30 aprilie când parcă toată lumea se va uni împotriva lor, contrazicându-i, șicanându-i și punându-i în situații neplăcute. Aceste aspecte se vor manifesta mai ales în familie, relațiile dintre soții, fiind, în această perioadă, cam avariate mai ales că Peștii nu se vor lăsa intimidați, înghițind în tăcere toate absurditățile și exagerările cu care sunt gratulați, reacționând destul de dur.
Între 26 și 27 aprilie unii nativi pot avea noroc în relațiile ce privesc un loc de muncă, alții pot găsi un bun plasament al priceperii lor: pot fi avansați, pot primi funcții și atribuții, laude ori –măcar!- își pot consolida poziția lor într-un loc de muncă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...