pestiHoroscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015
Aproape două zile (după – amiaza zilei de 27 şi apoi, 28 decembrie), Peştii vor avea Luna în tranzit prin domiciliul lor natal: vor fi un pic mai visători, mai detaşaţi de constrângerile termenelor fix şi a nevoilor stringente (treabă în casă, cumpărături), parcă ar tot vrea să le lase în seama altcuiva.Un alean, o predispoziţie spre somn, lene, taifas le poate da senzaţia profund reconfortantă că sunt în vacanţă sau că trăiesc sărbătorile cum le place lor mai mult. Pentru aceştia nativi sărbătoarea e ziua în care nu muncesc.
Din după-amiaza zilei de 28 până în seara zilei de 30 decembrie cheltuiesc mult şi mai ales haotic şi asta nu e tocmai bine. O chestiune legată de exercitarea profesiei sau a meseriei curente îi poate face ca, imediat după Anul Nou, să-şi revizuiască intenţiile, priorităţile, câştigurile.
Un gest de frondă nu este exclus şi asta nu e rău, cu condiţia să nu fie un capriciu ci să existe un motiv întemeiat pentru a pune piciorul în prag.
În preajma datei de 2 ianuarie 2015 se alcătuiesc nişte argumente astrale care nu pot trece fără să nu genereze un efect în viaţa şi relaţiile unui nativ din Peşti. Sunt mai vizaţi nativii maturi sau mai în vârstă.
Aici intră în joc deciziile majore de viaţă precum şi dorinţa lor de a renaşte sau, în cazul celor mai tineri, de a se afirma şi de a-şi consolida o poziţie relevantă în societate. Pentru asta trebuie să facă un sacrificiu, să se desprindă de ceva sau cineva.
Sursa: Libertatea.ro

One Response so far.

  1. An'Anasha says:

    La Multi Ani dna URANIA ! Va multumesc cu recunostiinta pentru darurile trimise in fiecare saptamana,luna,an.2015 sa va inconjoare cu lumina,iubire ,sanatate infinita. <3 NAMASTE <3

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...