pestiHoroscop Urania Pesti 28-3 aprilie 2015
Rând de rând, planetele care au tranzitat zodia Peşti au plecat, în mişcarea lor firească de revoluţie, spre alte semne zodiacale. Au rămas cu două planete lente, de „nădejde”: Neptun şi Kiron. Pe 31 martie va părăsi zodia lor şi Mercur.Acesta va intra în casa banilor şi le va fi un aliat în orice discuţie pe tema banilor, a muncii, a unei o activităţi retribuite. De altfel, casa banilor rămâne una activă, trăită intens, cred, de către mulţi nativi, indiferent de vârstă. Ziua de 3 aprilie sau, în preajma acestei zile, cu o zi în minus sau în plus, nativi născuţi în acest semn pot beneficia de o zi în care toate minunile sunt posibile: să găsească „de lucru”, să se transfere de la un loc de muncă la altul „la mai bine”, să rezolve o chestiune salarială, esenţială.
Pe 31 martie, planeta Marte va intra în casa a III-a. De aici un spor în tot ceea ce priveşte un „dialog esenţial” pentru persoana lor ori pentru activitatea pe care o desfăşoară, nevoia de a face o serie de drumuri, de a munci în aer liber, de a desfăşura activităţi legate de pământ (grădinărit, agricultură etc.).
Sunt bine aspectate examenele şi probele practice în contextul unei activităţi de pregătire profesională. Nu par a fi armonice zilele de 3 şi 4 aprilie care le pot aduce stări de nemulţumire în relaţiile de familie sau de parteneriat în afaceri. Trigoanele regale pe semne de Foc, care se realizează întreaga săptămână, lucrează minunat pe relaţia bani, muncă, ascensiune profesională sau funcţie. O serie de aspecte pe una sau alta dintre casele amintite, se pot desfăşura lent, anevoios, complicat, dar, până la urmă, soluţia finală este una favorabilă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...