pestiHoroscop Urania Pesti 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, univers interior zdruncinat de presimțiri, stări de spirit stranii, atașament față de idei ciudate, care le acaparează atenția, somn dificil, vise ciudate, uneori prevestitoare. Luna Nouă în Vărsător, îi pregătește pe nativii din Pești, pentru o etapă nouă, în care vor trebui să fie fermi, activi, prezenți, puternic inserați în activitatea curentă și în viața reală: un fel de trezire sau de ieșire ce va să vină din hibernare.
Nu vor fi excluse micile revolte interioare, dezamăgirile sau repulsiile resimțite față de oamenii, faptele sau ideile în care au crezut și care acum îi dezamăgesc. Alteori, se vor supăra pe ei înșiși pentru concesiile făcute sau pentru slăbiciunile dovedite în anume situații tulburi.Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa banilor și îi va pune în situația de a se implica în activități lucrative. Unele persoane se pot afla în situații presante (termene limită) pentru a efectua plăți sau a face cumpărături urgente dar pentru care nu dispun de fondurile necesare. Timp de o lună, nativii ar trebui să caute soluții pentru a câștiga bani.
Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, Luna le va tranzita semnul zodiacal natal și-i va mângâia cu influxuri bune, blânde, conferindu-le calm și stare de bine sufletească sau trupească, ori bucurii în plan personal.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Luna va activa casa banilor câștigați din efort propriu și le va da idei cu privire la felul în care și-ar putea schimba regimul financiar. Tot în casa a II-a, se va instala, în tranzit, planeta Venus care, din 3 februarie până pe 6 iunie, va dinamiza acest sector.
De multe ori, prezența ei le va fi favorabilă, ajutându-i în momente dificile să facă rost de bani. Totuși, tranzitul complicat și atipic, le va crea și numeroase sincope bănești. Din 3 februarie, Luna se va afla în casa III-a, și va da greutate și mult temei intervențiilor lor verbale în situații oficiale: ședințe, sesiuni, examene.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...