pestiHoroscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014
Spre deosebire de ultimele 2-3 săptămâni, vremea marii armonii subtile create de planetele ce tranzitau zodiile de Apă, a trecut.Vor începe să apară, mai timid sau mai evident, o serie de tulburări ce țin de acorduri, contracte, parteneriate. Unele clauze pot fi invocate, altele rediscutate sau, în general, relația ar putea fi redefinită. Nu întotdeauna, în avantajul nativului din Pești.
Cu precizarea că, la baza acestor modificări, nu stau antipatiile, conflictele sau alte tipuri de considerente de natură emoțională ci strict chestiunile juridice (primordiale) cu consecințele lor financiare. Înțelept ar fi ca, pentru un timp de acum în acolo, Peștii să nu ia decizii radicale ce privesc căsătoria (în principal divorțul, cu partajul implicit) sau ieșirea dintr-o firmă, dintr-o colaborare, cu sau fără scop lucrativ.
Pe 5 decembrie dimineața, este bine ca Peștii să-și reprime orice replică ironică, sarcastică sau răutăcioasă. Se vor contura tot mai puternic o serie de chestiuni ce țin de carieră, notorietate sau destin pe care nativii le resimt esențiale pentru opțiunile lor actuale. Pe acest fundal astral, apare o perioadă de grație astrală, între 4-6 decembrie, când, unora, li se pot întâmpla lucruri minunate ce țin de meserie, profesie, rol în societate. Marte va intra pe 5 decembrie în casa a XII-a a cerului lor natal și va răscoli tot ce poate să o facă: sănătate, moștenire genetică, psihism sau evenimente cu un grad mare de enigmă, de necunoscut, de taină.
Sursa:Libertatea.ro

One Response so far.

 1. Ann Anasha says:

  M-ati facut din nou fericita.Dupa luni de zile in care nu am mai reusit sa accesez postarile dvs.Acum am reusit.Imi doresc foarte mult sa ramana asa.Am dus dorul previziunilor si sfaturilor zodiacale.Sunteti unica si va apreciez foarte mult.
  Cu deosebit respect si iubire
  AnnAnasha

Leave a Reply


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...