pestiPentru cei care s-au născut în zodia Peştilor a început marea trecere. Este o trecere de la un stadiu în care de-a lungul ultimilor ani planetele s-au grupat în diferite semne zodiacale. Acum este rândul să se grupeze în semnul Peştilor, este un eveniment care se va derula începând cu această săptămână până spre 12 martie. Aproximativ cinci săptămâni de acum încolo Peştii vor fi vedete pentru că nu au încotro. Cu fiecare săptămână poziţiile planetare se vor regăsi în acest semn de apă.Al doisprezecelea semna al zodiacului nu este uşor nici de trăit de-a lungul unei vieţi, de suportat mai bine-zis, nici de îndurat de trecut timp de câteva săptămâni cât durează nişte tranzite. Pentru aceşti nativi, cu Neptun în domiciliu şi cu Chiron, încă lucrurile sunt agreabile şi suportabile sau pot să aibă o reacţie difuză în faţa stresului. Marte îi pune însă în situaţia de a acţiona, de a se mobiliza, iar Mercur, de curând intrat în Peşti, îi transformă în nişte fiinţe înţelepte care raţionează, cugetă, gândesc şi mai ales stau şi calculează.
Este un tranzit bun pentru că îi împiedică pe Peşti să aibă reacţii afective, să reacţioneze la bucurie sau la mânie, să se implice prea mult sufleteşte şi emoţional. Când lucrurile se vor complica nici Mercur nu va mai fi la fel de slab, nici celelalte planete nu vor mai avea vibraţia pe care o găsim de obicei în manualele de astrologie şi care, dacă ar fi să o luăm aşa secvenţial, ne-ar împinge spre afirmaţii şi concluzii eronate. Tot ceea ce se petrece începe să fie decisiv şi important.
Multe aspecte de viaţă nu vor mai fi, după ce se vor fi consumat toate aceste trăiri, la fel cu cele dinainte. Întreaga lor viaţă va fi modificată şi nu va semăna maturitatea cu tinereţea sau anul acesta cu anii trecuţi. Mai au de rizistat şi asupra unei ultime încercări, şi anume o Lună nouă în Vărsător care pentru ei înseamnă Casa a XII-a. Ţâşniri din tenebrele neştiutului, necunoscutului sau din tainele minţii şi din ungherele sufletului, a unor trăiri şi a unor motivaţii de o formă uriaşă incredibilă care îi transformă în nişte luptători, poate că nişte luptători ai intelectului şi ai spiritului sau poate nişte luptători chiar şi într-un plan practic, dar a căror motivaţie este de nezdruncinat, mai ales că are temei şi are logică şi are rigoare.
Al treilea semn de apă beneficiază nu doar de pe urma planetelor din propriul lor semn zodiacal, ci şi din combianţia cu sensul vieţii în Scorpion şi Saturn, la rândul lui, în acest semn de apă. Respectiva Casă a IX-a, cea a gândului înalt, îi ajută, îi susţine, îi împinge spre acele zone de pe urma cărora să aibă un beneficiu, un câştig sau o logică, o raţiune, un schepsis al tuturor gesturilor pe care le fac.
Chiar dacă pentru unii acest comentariu este dezamăgitor pentru că nu le vorbeşte despre coşul zilnic care nu-i îndeamnă să-şi cumpere acum cizme în loc de sandale sau dacă îi lămureşte ce chirie să ceară dacă vor să închirieze garsoniera, adică dacă nu se îndreaptă către lucrurile mărunte ter-a-ter şi vorbeşte despre aspectele globale ale fiinţei şi existenţei lor, totuşi acest mănunchi de observaţii astrologice are rostul şi, să spunem, cu oarecare mândrie, are şi darul de a-i trezi la realitate, o altă realitate decât cea cotidiană şi materială pe cei care au dormitat până acum, care nu şi-au valorificat însuşirile şi talentele, au înnotat în greutăţi, în datorii, în neputinţă, care s-au văzut mereu blocaţi şi baraţi zicând “asta-i soarta mea, nu am noroc, ce zodie proastă”.
Toate aceste observaţii şi cele care vor urma în săptămânile ce se vor consuma pe acest tranzit important astral legat de zodia Peştilor este menit să le dea un impuls, să le atragă atenţia asupra altei dimensiuni care îi aşteaptă, îi condiţionează şi care le poate rezolva viaţa într-un chip spectaculos.

One Response so far.

  1. Iulia says:

    va rog sa trimiteti si la adresa mea de email horoscopul pe fiecare saptamana in parte

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...