pestiHoroscop Urania Pesti 30-5 februarie 2016
Fac ce fac, și Peștii iar ajung la problema banilor sau la o chestiune nerezolvată, amânată, care îi macină. Este adevărat că, în cele mai multe cazuri, chestiunea în sine are un grad de dificultate real care justifică tergiversarea sau prelungirea procesului de intrare în normalitate.
De aceea, pe 30 ianuarie, ei nu trebuie să se supere prea tare pe soarta lor, dacă vor fi nevoiți să se ocupe de ceea ce lor, în acest moment, nu le face de loc plăcere: bani, facturi, documente, dialoguri cu reprezentanții unor instituții. Între 31 ianuarie, 1 și 2 februarie, până la ora 18, Peștii prind viață dar, felul lor de a se manifesta nu este unul vizibil, trăit în public, ci este în interioritatea lor, într-un plan al conștiinței lucide sau al proiecțiilor în viitor ce privesc un proiect concret. În mod ciudat nu se vor lăsa cuprinși de tentația evadării în visuri sau în reverii rupte de realitate, pentru că acum au un scop precis căruia i se dedică. Ambiția pune stăpânire pe ei și se apucă să lucreze.Uneori, vor să-și dovedească lor înșiși cât de puternici, de eficienți și, în final, cât de „buni” sunt. Au nevoie de suportul moral al dovezii că sunt în stare să depășească unul sau mai multe obstacole, că fac față presiunilor, că nu se lasă înfrânți, că nu abandonează.
Între 2 februarie seara și 4 februarie, pentru unele persoane născute în acest semn zodiacal, se pot ivi ipostaze profesionale flatante care privesc un rol important într-un context public, o funcție, un succes, o afirmare originală. Din 5 februarie, se pot îndepărta de o serie de persoane din cercul lor mai vechi de cunoștințe, se pot însingura pentru a rămâne cu gândurile lor nebruiate de ideile celor din preajmă. Alteori, pot accepta dialogul cu persoane străine sau într-un cadru oficial dacă aceste discuții sunt utile, practice, concentrate pe chestiuni de metodă și abordare a unui proiect care le stă la inimă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...