pestiHoroscop Urania Pesti 8-14 noiembrie 2014
Între 10 și 12 noiembrie Peștii pot înota în apele astralului superior. Luna în Rac va face aspecte dintre cele mai frumoase, mai nobile și mai potrivite cu Soarele lor, cu Neptun – guvernatorul lor și Chiron – în al doilea domiciliu, firește tot în Pești, precum și cu planetele poziționate în Scorpion.În manualele de astrologie, comentariul unor astfel de tranzite ar fi uns cu lapte și miere.
Dar realitatea nu evoluează pe principii clasice. Astfel că acest volum uriaș de influxuri produse pe cele trei semne de apă pot aduce și situații complicate, amestecate, umbrite sau greu de descifrat în mesajul lor.
Dacă, din punct de vedere astrologic, putem să descifrăm nenumăratele ipostaze ale unui astfel de tranzit, în viața reală, cea de fiecare zi, trăită în galop, fără răgazul meditației, impresiile se succed ca peisajele văzute din tren, fără posibilitatea de a fi percepute în detaliu, individual. Ei bine, tocmai acest amestec ridică neliniștea interioară la cote mari.

Unii se simt „înghesuiți” de evenimente, alții copleșiți de bogăția sensurilor pe care ar trebui să le descifreze sau zăpăciți de varietatea soluțiilor sugerate. Înclin să cred că, în dorința de a se proteja, cei mai mulți vor opta să fie în aceste zile doar spectatori. Persistă tendința de a se depărta de o serie de persoane care le complică existența și de a se înstrăina de o serie de acțiuni, proiecte, inițiative care altă dată îi încântau. Nu cad în blazare. Pur și simplu, fac curățenie în viața lor.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...