racHoroscop Urania Rac 12-18 decembrie 2015
Şi aceşti nativi fac parte din categoria celor care se confruntă cu o serie de cuadraturi pe sectoarele importante ale existenţei lor, dintre care, axa caselor IV – X, ce patronează familia şi cariera, rămân cele mai solicitate.Prezenţa planetei Venus în Scorpion, alături de planetele în tranzit prin Peşti alcătuiesc multiple trigoane regale menite să le aducă un suport manifestat discret dar profund pentru tot ceea ce simt, trăiesc, pentru tot ceea ce-i impresionează şi îi determină la nivel emoţional.
Pe 12 decembrie, până la ora 9 dimineaţa, se manifestă ultimele raze ale prezenţei Lunii în casa sănătăţii, ceea ce le poate da un plus de energie sau de încredere.
În restul zilei de 12 apoi, pe 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Luna, în opoziţie cu zodia Racului, alături de Pluton şi Mercur în conjuncţie, îi transformă în nişte persoane grijulii, exigente în relaţiile parteneriale, meticuloase în chestiunile contractuale sau chiar rigide atunci e vorba de un conflict sau de un derapaj comportamental în relaţiile de cuplu, în stare chiar de reacţii bruşte, surprinzătoare.
Din după-amiaza zilei de 14 decembrie şi până pe 16 decembrie seara (ora 20), unii se pot ocupa de plasamente financiare sau se vor frământa în căutarea unei soluţii ingenioase într-o direcţie a avantajelor materiale.
Pe 16 şi 17 decembrie, îi preocupă spiritul şi sufletul. Vor să se reechilibreze cuplându-se la energiile benefice ale artei, culturii, religiei, filosofiei, preocupărilor superioare. Unele persoane, care dezvoltă activităţi publice, pot să aibă putere de convingere asupra unor grupuri de persoane, pot impresiona publicul sau pot dezvolta idei şi teorii care să „prindă” la un segment de populaţie dar care să stârnească şi critici sau opoziţie din partea grupurilor de interes adverse.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...