racHoroscop Urania Rac 14-20 martie 2015
Pentru cei născuţi în zodia Racului, numeroasele vibraţii dinspre zodia Peştilor, alt semn de Apă, ar părea, la o primă impresie, o chestiune nemaipomenit de bună.Poate că, în alt context, aşa ar şi fi dar când în acel sector (Peşti), pe 20 martie, se instalează Luna Nouă viciată şi potenţată de Eclipsa de Soare, situaţia se schimbă, se complică şi ea trebuie raportată în chip amănunţit la harta natală a fiecărui individ.
Simpla previziune generală subliniază existenţa unui risc de „inundaţie”. Prea multă apă, prea multe lacrimi, prea multe gânduri, prea multă suferinţă, prea multă implicare emoţională şi prea puţină raţiune, logică sau ordine în gânduri.
Poate că aceste valuri care vin, şi vin, şi vin vor fi de folos poeţilor, creatorilor, visătorilor, muzicienilor, inspiraţilor, telepaţilor, vizionarilor dar oamenilor obişnuiţi s-ar putea să nu le facă bine.
Pe acest fundal, cei tineri sunt şi mai vulnerabili pentru visul îi poartă spre tărâmuri ademenitoare şi deciziile pe care le iau cu privire la şcoală, pregătire profesională, perfecţionare să nu fie cele indicate pentru ei. Îi fură mirajul dar nu-şi estimează puterile corect, se supraevaluează şi de aici până la o serie de eşecuri sau deziluzii nu mai e mult.
Renunţarea la şcoală, fuga de învăţătură, abandonul unor antrenamente din prezent sau de mai târziu îşi au originea în această perioadă de nesiguranţă personală. Din 20 martie seara, când Luna şi apoi Soarele vor intra în casa a X-a, adulţii vor fi obligaţi să revină cu picioarele pe pământ, să devină combativi, activi, pragmatici şi concentraţi pe chestiuni de afirmare socială.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...