racHoroscop Urania Rac 15-21 august 2015
A trăi cu gândul la bani este, în aceste zile, o chestiune firească. Puţini sunt cei care, cel puţin în România, nu muncesc, nu au grija zilei de mâine şi o duc bine. De aceea, avem motive să credem că toată lumea „obişnuită” care aparţine acestui semn zodiacal, va avea parte de o săptămână în care nu vor face decât calcule – cât să cheltuiască, planuri – cum să câştige şi alţi bani în afara salariului.Pentru unii poate funcţiona un strop de noroc care să le permită să-şi rezolve mai repede ori mai simplu problemele băneşti curente. Alţii se vor dedica cu hărnicie unor activităţi de pe urma cărora le poate veni un avantaj material, chiar dacă nu este vorba de salarizare propriu-zisă.
Cei tineri, între 23-24 de ani sau maturii, între 47-48 de ani, se pot vedea obligaţi să se integreze în forme organizate de învăţământ, pentru a îmbunătăţi sectoarele în care pregătirea lor profesională scârţie sau CV-ul lor nu le permite să obţină postul dorit. Între 16 şi 17 august se pot dovedi atenţi, răbdători şi meticuloşi în tot ceea ce presupune învăţare, memorare, sintetizare, organizare a cunoştinţelor.
Sunt favorizaţi cei ce se îndreaptă spre domenii practice, tehnice, de execuţie şi mai puţin cele de concepţie, creaţie sau interpretare. Între 18 şi 20 august dimineaţa, mai de milă, mai de silă, se ocupă de chestiuni locative, domestice sau familiale. pe 20-21 august, Racii pot trece prin stări de tristeţe, melancolie, provocate de o relaţie sentimentală ce şchioapătă sau care, deşi s-a terminat, continuă să-i preocupe şi să-i ţină captivi amintirilor.
Nu sunt excluse crizele de gelozie. Relaţiile cu copiii vor trece, în aceste trei zile, prin încercări din cauza nesincerităţii, eschivei sau tendinţei de a-i manipula de care dau dovadă cei mici.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...