racHoroscop Urania Rac 18-24 aprilie 2015
Aceşti nativi simt eliberarea de povara tranzitelor prin Berbec care i-au obosit de atâta vreme. Acum acest proces se intensifică prin părăsirea casei a X-a de către planetele aflate în tranzit prin acel sector astral.Ultimele mişcări se vor înregistra pe 18 aprilie, când se va produce o faza de Lună Nouă o dată cu care vor începe să se afirme noi ipostaze de viaţă, urmată de intrarea Soarelui în casa a XI-a, ceea ce le va aduce un beneficiu de stabilitate în relaţiile cu prietenii şi cunoştinţele.
Cele trei planete, care se vor potenţa şi nuanţa reciproc, vor face din această casa a XI-a un real beneficiu pentru nativii din Rac ce pot dobândi, prin intermediul sprijinului sau chiar al simplei prezenţe în câmpul lor de viaţă şi activitate a unor persoane loiale, un echilibru în relaţiile sociale, o simpatie manifestată deschis de către unele persoane ce pot să le dea ajutorul necesar pentru o evoluţie ulterioară.
Perioada cuprinsă între 21 – 23 aprilie este una a gândurilor interioare, a dialogurilor cu sine, menite să le aducă noi posibilităţi de cunoaştere, asemănătoare cu o trezire la realitate. Din după-amiaza zilei de 23 aprilie până pe 25 aprilie, Luna, în tranzit prin sectorul lor natal, deci şi în domiciliu, le va da posibilitatea să fie în formă, să scoată la iveală acele calităţi şi trăsături ale personalităţii lor care vor-i vor convinge şi impresiona pe cei din jur.
Acest tranzit este dublat de o serie de asperităţi ce vin dinspre Crucea Cardinală care se formează cu Pluton şi Uranus, dincolo de dificultăţile pe care le ridică, le va da posibilitatea de a se confrunte cu sine, cu piedicile şi să se evalueze, fără subiectivism.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...