racHoroscop Urania Rac 19-25 decembrie 2015
Semn zodiacal solicitat de câteva săptămâni încoace de Careul în T pe semne Cardinale care îi pune într-o ecuaţie anevoioasă. În perioada cuprinsă între 19 şi 25 decembrie, tensiunile interioare şi complicaţiile exterioare se înmulţesc, constituind nota generală a acestei săptămânii cât şi a următoarelor 30 de zile, cât va tranzita Soarele zodia Capricornului.Pe 19 şi 20 decembrie, unii pot avea mici surprize sau pot tresări la auzul unor veşti care, direct sau indirect, îi privesc şi pe ei.
Între 21 şi 22 decembrie, vor manifesta tendinţa de a stabiliza nişte relaţii pentru siguranţa lor interioară. Relaţiile sentimentale vor suferi de pe urma unei tendinţe posesive, a unor accese de gelozie sau a unui comportament exigent, revendicativ.
Din 22 decembrie, Soarele se va instala în casa a VII-a, în opoziţie cu Soarele natal al Racilor şi, din această postură, va opera, alături de Mercur – pe termen scurt – şi alături de Pluto – pentru 30 de zile, o serie de delimitări ale nativilor faţă de intenţii, tendinţe, oferte, implicări care vin, sub diferite forme, spre ei.
Pe 23 şi 24 decembrie sunt posibile dialogurile de taină sau informaţiile care vin pe căi discrete. Nativii, interesaţi de un detaliu, de un context sau de un aspect de viaţă asupra căruia, vor cerceta, vor studia, se vor documenta şi vor analiza.
Pe 25 decembrie, Luna se va afla în domiciliu şi le va tranzita semnul natal, dând trăirilor şi reacţiilor lor firescul şi specificitatea zodiei în timp ce faza Lunii Pline în Rac le va da posibilitatea să vadă, să intuiască, să presimtă, să anticipeze ceea ce se va întâmpla cu unele sectoare ale existenţei lor.
Acestui moment astral i se adaugă efectele celor şapte opoziţii şi cuadraturi pe semnele Cardinale care le vor răscoli domenii esenţiale de viaţă aducând în prim-planul atenţiei lor locurile vulnerabile ale acestei etape de viaţă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...