racHoroscop Urania Rac 20-26 februarie 2016
Noaptea de 20 februarie s-ar putea să fie, pentru unii nativi, una agitată, pe fondul gândurilor și situațiilor ciudate, de ultimă oră. Frământările interioare îi vor ține trezi dar soluțiile vor întârzia să apară.
Din 20 februarie, după ora 04:18′ dimineața, până pe 22 februarie la prânz, o serie de persoane născute în această zodie pot avea probleme cu banii, cu averea, cu veniturile, cu conturile, cu înțelegerile ce ar trebui materializate prin acte oficiale.
Mai întâi, pentru că pot apare tot felul de situații care complică, încurcă sau redefinesc termenii unui contract ori datele înseși ale unei mize materiale. În al doilea rând, perioada în sine e marcată de surprize și răzgândiri inexplicabile, mai ales ale unor parteneri de dialog, așa încât ar fi indicat să nu se forțeze nota.Soluțiile de scurtă durată, acceptate pe principiul „până trec puntea”, sunt pândite de pericolul unor sancțiuni și pagube ulterioare neluate în calcul, în prezent. Unele dintre ele nici nu le aparțin, ca inițiativă, Racilor, ci mai ales celor din anturajul lor care, din dorința de a-i ajuta, le propun tot felul de aiureli.
Din 22 februarie după-amiaza și până pe 24 februarie, nativii devin, forțați de împrejurări, stăpâniți, metodici, calculați, puternic ancorați în realitate, animați de dorința de a rezolva, una sau chiar toate probleme cu care se confruntă, pe calea dialogului. Ușor de zis, greu de făcut!
Este perioada când operează Luna Plină în Fecioară pe casa schimburilor de idei și informații ori ale contradicțiilor de opinii și viziuni pe chestiuni majore care nu pot fi deslușite. În ciuda efortului depus, nativii vor rămâne cu câte o necunoscută.
Pe 25 și 26 februarie, în familiile unora, se poate produce un dezechilibru. Un factor de stres, ca un vârtej, „va lua totul pe sus”, zgâlțâind, de la o oră la alta, viața personală, cea de familie, căsnicia, afacerile, procesele, imaginea publică, funcția etc.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...