racHoroscop Urania Rac 21-27 februarie 2015
Nu toată lumea trăieşte în planul ideilor filosofice sau al credinţelor religioase, al preocupărilor superioare legate de lume viaţă de genul sociologie sau psihologie, dar, evident, sunt şi dintre aceştia.In această ultimă situaţie, ziua de 26 februarie poate fi una salutară pentru cristalizarea unor idei care nu se “legau” coerent, într-un flux de argumente care să dea coerenţă unui demers sau motivaţie unei decizii. Acum, o serie de determinări astrale se află în măsură să le limpezească gândurile şi să nască acele premise mentale, intelectuale sau spirituale, necesare pentru a contura o viziune sănătoasă cu privire la ceea ce pot face cu viaţa, cu meseria sau cu un talent al lor nevalorificat până acum.
Probabil că elementul care le complică pasul nr.2 în această direcţie este lipsa lor de chef sau condiţiile obiective care îi împiedică să înveţe ori să se încadreze în forme oficiale, organizate de studiu şi aprofundare. De aceea, rostul acestui moment astral este să le inducă fie forţa lăuntrică necesară, fie logica parcurgerii acestor etape. În acest sens, perioada cuprinsă între după‑amiaza zilei de 27 februarie şi dimineaţa zilei de 1 martie este chiar memorabilă.
Pentru alte persoane active, cu funcţii şi cu răspundere se ridică serioase probleme de afirmare publică (prin ostilităţi şi neconcordanţe de toate felurile) sau de menţinere într-o funcţie (contestări). Perioadă bună pentru analiză practică şi soluţii rapide, care salvează pe termen scurt o situaţie complicată, dar nu o rezolvă definitiv, între 25 şi 27 februarie. Întreaga săptămână poartă un grad de inconsecvenţă între decizie şi acţiune ce trebuie alungată.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...