racHoroscop Urania Rac 23-29 ianuarie 2016
Întreaga săptămână viitoare stă sub semnul fie al Pătratului Mistic, fie doar sub semnul unui Careu în T, ambele structuri construite pe semnele Cardinale, care vor da bătaie de cap celor ce s-au născut în zodia Racului, punând accente existențiale importante pe cele patru direcții majore de viață ale lor.
Pe 23 ianuarie, Luna, în tranzit prin Rac, va fi stingherită de maleficii Pluton și Luna Neagră, de radicalul Uranus sau de mai blândele Mercur și Venus. Toate aceste planete se vor „deranja ” unele pe altele, în detrimentul nativilor care vor constata că nimic nu le iese, că totul merge greu, încet, cu piedici și cu un efort foarte mare. De aici și senzația permanentă de epuizare, de enervare.Pe 24 și 25 ianuarie, unii vor trece prin mici (mari?) furtuni iscate de regimul banilor. Nota generală este de surpriză, de situație-limită. Ipostaza este amplificată, cel puțin ca percepție subiectivă, de impactul fazei de Lună Plină pe Leu, care se construiește, pe 24 ianuarie, pe axa banilor. Între 26 și 28 ianuarie, dialogurile pot fi întrerupte sau defectuoase.
Mesajul nu ajunge la cine trebuie, primitorul unor știri sau informații le înțelege trunchiat, le răstălmăcește, răspunde anapoda etc. Perioadă proastă pentru toți cei care vor fi supuși examinărilor teoretice sau practice. Atenție pentru cei care susțin „traseul” în condițiile examenului pentru obținerea carnetului de conducere auto, indiferent de categorie, de pregătire, de vârstă sau de experiență.
Nu sunt indicate prestațiile publice în fața unui auditoriu care poate manifesta indiferență, ostilitate sau chiar combativitate față de ideile, interesele și punctele lor de vedere, susținute.
Din 29 ianuarie, la ordinea zilei, vor fi chestiunile de familie dar și mizele patrimoniale ce joacă un rol important în relațiile conjugale. Pe acest segment, întreaga săptămână, inițiativele, argumentele și soluțiile vor fi prost întocmite sau exprimate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...