racHoroscop Urania Rac 27-2 ianuarie 2015
În viaţa Racilor nu se vor activa chiar toate direcţiile de evoluţie personală, sugerate de harta perioadei analizate. Deşi, unii, firi mai complexe (dar şi mai dificile!), vor reuşi această performanţă.Ei pot să aibă parte de provocări de la planetele din casa a VII-a, ceea ce îi va determina să ia decizii cu privire la un partener, urmând ca transpunerea lor în realitate să se facă peste câtva timp; alţii, însă, nu mai au răbdare sau alte probleme din viaţa lor personală îi obligă să se decidă repede şi să ia măsurile necesare.
Unele parteneriate se strică, altele vor cunoaşte pauze şi restructurări vecine cu anularea lor. Dacă la mijloc este vorba despre bani, colaborările se reconfigurează într-un mod deloc confortabil dar, poate util, pentru a se depăşi momentul.
Aceste transformări pot privi sau leza funcţia, rangul, demnitatea sau, invers, acestea sunt motivele care cer respectivele schimbări parteneriale. Atenţie la banii cheltuiţi, dăruiţi sau datoraţi: relaţia cu personale implicate în acest context este una conflictuală sau vicioasă.
Nativii cu afecţiuni legate de circulaţia venoasă/arterială, cei ce se ştiu bolnavi de ficat sau prezintă hipertensiune, uzură loco-motorie, afectare a ligamentelor şi musculaturii picioarelor, secundar a braţelor şi mâinilor, ar trebui să se menajeze cu deosebire pe 2 şi 3 ianuarie 2015.
Totuşi, unii Raci pot să găsească răgazul necesar pentru a medita la o serie de crezuri, convingeri şi idealuri cărora nu le mai găsesc justificarea.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...