racHoroscop Urania Rac 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, posibile surprize în plan financiar. Luna Nouă din 28 ianuarie poate aduce situații imprevizibile pentru regimul banilor, provocate, de cele mai multe ori, de o situație „din afară”, adică de evoluția unui context instituțional, de evenimentele greu de anticipat din viața unei persoane apropiate lor care se vor reflecta, mai mult sau mai puțin intens, și în viața Racilor.
Din 28 ianuarie, Marte va intra în casa a X-a a cerului lor astral și, de acolo, alături de Uranus, va provoca schimbări de statut socio-profesional, obligându-i, deseori, pe nativi, să reacționeze, să se implice, să se lupte, să facă față unor confruntări drastice de natură relațională sau chiar juridică. Oricum, nativii trebuie să se aștepte la surprize până pe 10 martie.Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, lumea ideilor, convingerilor și credințelor, a aspirațiilor înalte și a planurilor speciale de viață, a căror realizare este condiționată de studiu și progres al cunoașterii, este bine aspectată. Racii pot avea intuiții fericite, idei speciale, inițiative justificate de un fler remarcabil. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, etapă care poate sugera măcar direcția dinspre care vor veni încercările viitoare, legate de carieră, funcție, loc în societate sau posibilitate de afirmare.
Unii Raci, enervați de plasa contradicțiilor în care se zbat de la un timp încoace, vor fi motivați să-și limpezească poziția ca să-și consolideze drumul. Din 3 februarie, în ajutor, le poate veni Micul Benefic, care va rămâne în casa X-a până pe 6 iunie, și care le va deschide uși nebănuite pe calea rezolvării unor aspecte fundamentale de viață. Din 3 februarie, se pot netezi sau consolida niște relații de prietenie și corespondență sufletească care să stea la baza unor relații de prietenie oneste.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...