racHoroscop Urania Rac 28-6 martie 2015
Felul în care vor decurge evenimentele în zilele de 28 februarie și 1 martie depinde foarte mult de harta fiecărui nativ și de probleme majore care îl înconjoară sau nu.Combinația astrală este complicată și, celor cu putere sau notorietate, ea le poate aduce controverse, dispute mai ales în legătură cu exercitarea funcției, prerogativelor puterii, a legitimității unor demersuri sau asupra felului în care gândesc și acționează atunci când este vorba de aspecte oficiale, publice.
Conotația deși este dinamică tinde, pentru ei, să capete aspectele unei dispute ce poate evolua spre aceea ce cu un termen folosit în prezent abuziv, se cheamă „scandal”, deși, culmea acum termenul s-ar putea să fie chiar îndreptățit. Evoluții ciudate ale unor situații ce păreau să fie ținute sub control. Lovituri stranii ale sorții sau ipostaze de la care nativul nu se poate eschiva. Dialoguri și consfătuiri pe teme bănești, financiare sau patrimoniale, după cum e cazul, în viața fiecăruia.
Luna Plină din ziua de 5 martie nu este pentru ei un bun prilej să se exprime public și nici să inițieze o serie de discuții în particular. Orice ar face, tot nu va fi bine: ori spun ce nu trebuie, ori nu se exprimă cum trebuie, ori răstălmăcesc totul, își pierd obiectivitatea etc. În preajma zilei de 5 martie, cu o marjă de toleranță de o zi în minus sau în plus, sunt de evitat călătoriile, drumurile. Neatenția, dar mai ales chestiunile tehnice, pot complica o deplasare simplă, chiar și prin oraș. Zilele de 5 și 6 martie pot activa conflicte, rivalități sau mari diferențe de opinii și interese care pot proveni sau pot ținti funcția, un contract, un proces, căsătoria, un partaj, o afacere cu lezarea și limitarea puterii de acțiune.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...