racHoroscop Urania Rac 29-5 decembrie 2014
Partea bună din punct de vedere astral a săptămânii viitoare îi vizează pe Raci în planul sănătății, unde se întrevăd multiple ipostaze pozitive ce pot asigura o însănătoșire rapidă, o vindecare vizibilă sau depășirea cu succes și fără complicații a unor afecțiuni în fază acută, care nu mai impun o intervenție chirurgicală sau un tratament intens.În alt plan de viață și activitate, se pot lua în calcul pozițiile planetare care patronează regimul muncii. Pronosticul favorabil indică reglementarea necesară cu privire la un loc de muncă sau posibilitatea de a face o serie de demersuri necesare care se pot finaliza cu bine mai târziu. Unele persoane pot face deplasări în străinătate în contextul sarcinilor de serviciu.
Onorabile și corecte pot fi unele câștiguri în legătură cu viața profesională, cu funcția sau cu o altă activitate care poate fi răsplătită, altfel decât sub forma unui salariu (bonificație, primă, premiu, compensare).
Marte va intra în casa a VIII-a și bine ar fi ca, pe întreaga perioadă a acestui tranzit (adică până pe 12 ianuarie 2015), acești nativi să fie atenți cum se poartă în postura de șoferi, cu ce vehicule se deplasează, ce fel de riscuri își asumă la drum sau ce decizii iau în condiții dificile de circulație și transport. Prudență și la felul în care aceștia lucrează cu aparatura care funcționează cu curent electric, radiații, unde, vibrații sau mecanisme complexe.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...