racPentru cei care s-au născut în zodia Racului continuă elementele suficient de armonice pentru a le oferi susţinere sau idei, sau un suport interior mai greu de sesizat şi de explicat chiar de către ei înşişi. Să luăm, de exemplu, cazul celor care trec prin necazuri, care au probleme majore şi care pur şi simplu nu-şi explică cum de fac faţă la atâta stres şi la atâta provocare exterioară. Există o astfel de explicaţie, o astfel de temeinicie şi de-a lungul timpului, în următoarele patru săptămâni, vor avea parte de această ipostază astrologică mult sporită.Într-un alt context, săptămâna cuprinsă între 3 şi 9 februarie le dă acestor nativi o vulnerabilitate sau o stare de şoc care se concretizează prin lovituri neaşteptate, prin imagine sau prin destabilizare care poate să privească contractele pe care le-a încheiat, parteneriatele, colaborările, asocierile, poate chiar şi căsătoria şi tot ceea ce ţine de imagine publică. Uranus face cuadratură cu Pluton, sunt două planete foarte puternice care nu pot să lase în pace Casa a VII-a şi Casa a X-a pentru niciun Rac.
Elementele superioare care ţin de Casa a IX-a şi de zodia Peştilor le dau posibilitatea să străbată într-un alt fel, neobişnuit cum spuneam chiar şi pentru ei, aceste momente, fie găsesc o soluţie, fie se resemnează, fie găsesc posibilitatea de a lucra şi de a compensa prin nişte bucurii şi satisfacţii numai de ei ştiute tot ceea ce este război şi conflict în afară. Casa a VIII-a este furtunoasă, ea priveşte banii şi relaţiile cu ceilalţi, cu instituţii sau cu oameni, un strop de protecţie ar putea să funcţioneze sau să intervină, dar e posibil ca acest context astral să nu fie totuşi plauzibil până la capăt, să fie doar o virtualitate mult mai clară, este perioada cuprinsă între 9 şi 11 februarie.


Începând cu seara zilei de 9 februarie Luna începe să alcătuiască cu fiecare minut, cu fiecare ceas o poziţie tot mai apropiată de ceea ce se va petrece în dimineaţa zilei de 10 februarie şi anume momentul de Lună nouă, cu consecinţele fireşti pentru următoarele 24 de ore. Acesta este răstimpul de două zile în care pe această Casă a banilor şi relaţiilor cu ceilalţi se pot petrece tot felul de evenimente care mai de care mai neprevăzute, mai şocante, mai bizare, mai anacronice, mai stupefiante şi mai dublate fiecare de contrariul lor.
Un eveniment bun poate să fie dublat de o consecinţă sau de un pericol iminent şi, invers, o ipostază poate chiar foarte gravă să aibă într-o latură, într-un colţ sau într-o consecvenţă de viaţă şi activitate a acestora şi o componentă bună, fie salvatoare, fie protectivă. Nu spun că este vorba de un bine total sau de un rău total, ci de o întrepătrundere, de aici şi bizareria de care vorbeam şi anacronismul situaţiei care îi va debusola pe nativi şi îi va face să se mire, să se întrebe, să ceară ajutor pentru că nu vor înţelege defapt încotro se îndreaptă destinul, viaţa sau evenimentul major care le marchează existenţa în această perioadă.

Categories: Uncategorized

2 Responses so far.

 1. Giurgiu Lucica says:

  Vai, nu pot sa cred…chiar m-ati speriat….ce ma asteapta ? la toti racii li se intampla asta ?

 2. dorina says:

  In saptamana trecuta s-a confirmat ceea ce ati scris aici pt zodia Racului .Mai exact am pierdut un proces la care am lucrat 1 an si era de asteptat sa-l castig.Pt mine a fost un soc.
  Intrebare:Pe casa 7 pluto la 10,30 grade iar uranus casa 10 la 5,47 grade.Acest aspect este cvadratura nu trebuia s-a fie o toleranta de 1,5 grade si nu de 5 grade ?

Leave a Reply


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...