racHoroscop Urania Rac 3-9 ianuarie 2015
Săptămână importantă pentru că, în ziua de 5 ianuarie, are loc un eveniment astrologic se se petrece, firește, o singură dată pe an: Luna Plină în Rac.Este „ziua lor astrală” și, cu niște zile în urmă, apoi, pentru niște zile după această dată, se poate vorbi de un soi de pregătire astrală, de freamăt. Aspectul este important pentru că intensifică latura emoțională (Luna este în domiciliu, deci avem de-a face cu o Lună puternică, ce-și manifestă din plin, toate ipostazele; iar acestea nu sunt de loc puține). Trăirile interioare și sentimentele sunt ridicate acum nu doar la cote mari de ardere ci ele devin, uneori, copleșitoare cu atât mai mult cu cât se combină cu amintiri ori cu evenimente de dată recentă care au lăsat urme nevindecate în sufletul lor.
Nu este un moment al expansiunii firii și al veseliei ci al introvertirii și al subiectivismului: nativii sunt preocupați de ei, de problemele lor, de stările lor, de rezolvările pe care trebuie să le găsească pentru universul lor plin de hățișurile unui prezent dificil de administrat. Uneori, partenerul de viață al unui Rac se poate simți îndepărtat brutal sau chiar exclus din acest univers.
Totuși sunt și o serie de aspecte de viață pe care – vor nu vor – vor fi obligați să le lase în urmă, fie și neepuizate în toate resursele.
După cum, vor fi obligați să țină cont de o nouă realitate ce se arată în viața lor și față de care trebuie să se reevalueze și să se adapteze. În unele cazuri, pentru o scurtă perioadă de timp după 5 ianuarie, se pot înregistra mici îmbunătăți ale unei chestiuni financiare sau surprize plăcute ori informații extrem de utile ce le vor permite rezolvarea cu bine a unei probleme bănești blocate până nu demult sau îngreunată de prea multe condiționări. Atenție, aspectul se va epuiza repede și va evolua spre o nouă blocare dacă nu se iau repede toate măsurile și deciziile necesare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...