racHoroscop Urania Rac 8-14 noiembrie 2014
Nativii aparținând acestui semn pot beneficia de intervenția salutară a Lunii, care se va afla în tranzit, prin zodia lor, între 10 și 12 noiembrie a.c.Va fi o Lună puternică, în domiciliu, care va rezona interesant și armonios cu Neptun și Chiron din Pești și cu cvartetul din Scorpion (Soare, Saturn, Venus, Mercur).
Aceste două zile și jumătate se pot constitui într-o adevărată resursă energetică, dar și într-o adevărată „ofertă” astrală: vor putea să se liniștească trupește și sufletește: se vor putea bucura de viață, de tihnă, de un moment de relaxare, se vor putea echilibra spiritual sau se pot bucura de cele sfinte (o slujbă, un dialog util cu un preot, lectura unor cărți religioase etc.).
Memoria ar trebui să funcționeze bine. Alții pot avea intuiții și presimțiri interesante, de care este bine să țină cont, și pe care ar fi indicat ca, în aceste 2-3 zile, să le noteze pentru a reveni asupra lor când va fi cazul.
Pentru unii, latura afectivă s-ar putea să fie ceva mai tulbure. Aici, factorul vârstă este esențial: cei tineri și fără experiență de viață pot avea reacții disproporționate, iar cei în vârstă se vor închide în sinea lor, fără a rosti cuvinte sau fără a lua decizii, lăsându-se copleșiți de mâhnire. În unele cazuri, unde părinții au fost nevoiți să recurgă la măsuri categorice în ceea ce privește educația copiilor sau modul în care evoluează relația părinte/copil, vor vedea primele rezultate, dar conflictele verbale și ostilitatea nu dispar prea ușor.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...