sagetatorHoroscop Urania Sagetator 12-18 decembrie 2015
Dimineaţa zilei de 12 decembrie (până la ora 9) consolidează ceea ce a provocat şi patronat în ultimele 3 zile, cât Luna s-a aflat în zodia Săgetătorului, unde a fost protagonista fazei de Luna Nouă, punând repere demne de interes pentru existenţa acestor nativi care mai au posibilitatea să analizeze ceea ce au trăit, ceea ce au simţit sau ceea ce au întrezărit cu ochii minţii că trebuie să facă în beneficiul personal.Acum, pe finalul acestui tranzit foarte important pentru ei, Săgetătorii ar putea identifica o serie de pericole care vin dinspre rude sau de obstacole care se ridică în calea dezvoltării lor sociale şi profesionale.
Ei vor realiza că se află într-un blocaj care trebuie îndepărtat printr-o serie de gesturi care necesită gândire riguroasă, comportament corect, tărie de caracter şi forţă interioară. Între 12 şi 14 decembrie (până la ora 15), ei ar putea medita la eficienţa eforturilor depuse sau la eşecurile de până acum care explică o serie de probleme financiare.
Pentru moment, ei se îngrijorează, conştientizează limitele şi riscurile momentului. Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie seara, Săgetătorii pot fi spectaculoşi, mai ales dacă trebuie să vorbească, să poarte dialoguri, să facă dovada unor calităţi personale (elocvenţă, imaginaţie, deschidere spirituală sau orizont larg de cunoaştere).
Drumurile curente şi deplasările scurte pot fi marcate de surprize şi situaţii neprevăzute de orice natură. Între 17 şi 18 decembrie, ei trebuie să facă efortul de a privi familia din care provin cu mai multă îngăduinţă.
Deşi, în ciuda efortului de a fi toleranţi, problemele de fond nu se vor rezolva, cel puţin nu va spori discordia în relaţiile răvăşite cu neamurile lor. Atenţie pe 15 decembrie şi, apoi, pe 18 decembrie, cu privire la carieră, funcţie, rang, demnitate, preţuire care pot fi puse la încercare prin contestări publice.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...