sagetatorHoroscop Urania Sagetator 14-20 martie 2015
Dinamica astrală este pentru cei care s-au născut în zodia Săgetător legată de casă, familie, patrimoniu, gospodărie şi tot ceea ce priveşte echilibrul ce decurge din buna exploatare a averii personale, din reconcilierea cu o serie de rude, care funcţionează ca un puternic argument moral.Pot primi sfaturi, îndemnuri sau pot primi soluţii de la cei din familie care sunt consideraţi „şefi de clan” prin autoritatea morală sau statutul personal pe care îl au.
Dar, tot aici, este şi veriga slabă din punct de vedere astral a săptămânii viitoare: Luna Nouă şi Eclipsa de Soare nu reprezintă, oricum am lua-o, un factor de progres pe 20 martie nişte locuri şubrede prin carenţe, morale, sociale, de mentalitate, de etică sau din perspectivă juridică.
Se pune problema unor lucruri care nu merg, care nu mai pot pe aceiaşi direcţie ca până acum care pun în pericol acest loc esenţial din harta cerului. Pe de altă parte, aceste două evenimente localizate în casa a IV-a au funcţie şi greutate karmică prin ceea ce patronează sau determină.
Atenţie mărită la paşii greşiţi ce se pot face pe acest sector. Din 20 martie se dă drumul, pentru unii, pentru alţii, la petreceri, la dans, la zbenguială, la chef.
Rămâne favorabilă, ca şi în ultimele 2-3 săptămâni, determinarea astrală cu privire la o bună evoluţie în plan sportiv sau în plan artistic acolo unde este vorba de dinamism, energie, forţă fizică, combativitate (gimnastică, dans sportiv, coregrafie, discipline bazate de provocare). Unii nativi îşi pot depăşi performanţele anterioare, alţii pot face un debut spectaculos.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...