sagetatorHoroscop Urania Sagetator 18-24 aprilie 2015
Între 21 şi 23 aprilie, pe segmentul Gemeni, în opoziţie cu Soarele nativilor, se va afla, în tranzit, Luna, dând greutate, profunzime şi stârnind ecouri afective, în relaţie cu toate evenimentele care se produc prin acest angrenaj dificil astral.Nota generală a perioadei amintite o constituie obligaţia de a vorbi, de a discuta, de a răspunde unor întrebări, de a fi alături de parteneri de viaţă sau de afaceri, într-o combinaţie alunecoasă, discutabilă, versatilă de la care nu se pot eschiva. Se înnoadă sau se vulnerabilizează, discret dar riscant, aspectele de viaţă personală, familială, profesională, publică şi/sau privată.
Luna Nouă poate funcţiona pentru unii, mai ales pentru cei tineri, sau în logica statului lor, ca un declanşator de aventuri şi de exagerări, de coup de foudre sau de situaţii ciudate, pe care aceştia le vor parcurge cu plăcerea că sunt eroi, sau că trăiesc patetic ca eroii din filme. Riscul de a pierde sume mari de bani la jocuri de noroc de orice tip. Ar trebui să-i ţină deoparte de acest tip de plăcere pe mulţi nativi.
Între 23 şi 25 aprilie se pot instala restricţii băneşti de moment sau se poate contura un context care impune prudenţă şi rigoare în cheltuieli. Intrarea Soarelui în casa muncii, unde îi va întâlni pe Mercur şi Marte, poate reprezenta un impuls astral spre muncă, eficienţă, responsabilitate sau muncă multă, obositoare pentru a se aduce la zi o serie de activităţi profesionale uitate, amânate, întârziate ori prost făcute la vremea lor ce acum trebuie corectate. Din punctul de vedere al sănătăţii, tranzitele planetelor amintite prin semnul Taurului le pot da mai multă rezistenţă fizică, capacitate de refacere.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...