sagetatorHoroscop Urania Sagetator 19-25 decembrie 2015
Între 19 şi 20 decembrie relaţiile afective trec prin proba de foc a unei predispoziţii nărăvaşe, tumultuoase. Săgetătorii pot fi greşit înţeleşi din cauza vieţii lor trăite intens, clocotitor. Li se va reproşa de către cei apropiaţi – copii mai ales -, că sunt prezenţi în viaţa tuturor numai în a lor, nu.Această risipire de sine este reală aşa că şi reproşul e întemeiat. Grăbiţi, neatenţi, mereu pe fugă, Săgetătorii pot reacţiona nervos la o observaţie, la o rugăminte sau la o propunere venită de oriunde – familie, prieteni, colegi etc.
Între 21 şi 22 decembrie munca, activitatea profesională îi cheamă la datorie. Nu este exclus însă ca, în sinea lor, să fie îngrijoraţi şi nemulţumiţi de ceea ce se aude pe la colţuri, ce le şopteşte câte un coleg, cu privire la viitorul locului lor de muncă sau la deciziile care urmează să fie luate acolo.
Pe 23 şi 24 decembrie încearcă să facă puţină ordine în relaţiile lor parteneriale, să comunice punctul lor de vedere celor cu care împart viaţa în doi, afacerile sau proiectele. Atitudinea lor, deşi motivată şi corectă, va fi primită cu nedumerire sau ca un capriciu de moment de către ceilalţi, drept care vor fi nedumeriţi sau enervaţi de felul în care sunt trataţi.
Este indicat să nu facă prea mult caz de această secvenţă, cu excepţia unor situaţii serioase, grave ce trebuie rezolvate neapărat.
Din 22 decembrie, Soarele le va tranzita casa banilor şi-i va obliga să se poarte cu măsură şi prudenţă ori de câte ori va fi vorba de cheltuieli, cadouri, investiţii, plăţi, tranzacţii, cumpărături.
Faza de Lună Plină din 25 decembrie va scoate în evidenţă o serie de secvenţe de viaţă personală ce trebuie să ţină cont ori să găsească soluţii pentru situaţii-limită, complicate, care trenează de mult timp ori care se nasc acum, pe fondul unei atitudini ostile, rigide, răutăcioase sau total dezinformate a cuiva de care depinde respectiva rezolvare.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...